rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » Hogyan élhetik túl az ufók a fekete lyukakon való átjárást?

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • És aki egyszer azon átjut, vissza már nem tud jönni többé. Mert ami innen egy nagy örvénylő fekete \"lefolyó\", az a túloldalon egy fehér \"gejzír\". És úgy tudom, a mi univerzumunkban még nem talált a csillagászat un. fehér \"lyukat\", vagy inkább anyag-kiáramlást. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs. Azon esetleg lehetne visszajönni a túloldalról. :-)Ha akarna valaki egyáltalán... :-)

  2013.09.01. 01:26
 • Az eredeti témára adnék egy választ: Michio Kaku már ezt elméletben végigcsinálta. Antianyag gömbben az ûrhajó, a fekete lyukra merõlegesen megyünk bele. Kész :D

  2012.09.04. 18:41
 • Igaz az anyagra nézve !Viszont az INFORMÁCIÓ tömkelege raktározódik precizen !Hiszen semmi nem létezik \"CÉLTALANUL\"!!EZ az ISTEN leutánozhatatlan HATALMA,BÖLCSESSÉGE,TUDÁSA és HALHATATLANSÁGA!

  2012.08.10. 16:57
 • Sehogy... olyan mértékben összenyomja a fekete lyuk az anyagot, hogy kérdéses (azaz senki nem tudja), hogy abból mi lesz!

  2012.07.20. 01:02
 • Tixi!Miért lenne az hiba????Fõként ! Miért a Te hibád ,vagy akárki másé!A Teremtés részeként onnan és akkor születünk le,mikorra és ahova a TEREMTÉS müködõ(precizen müködõ)törvényszerüsége által meg kell történnie!--VONZÁS--trv.-nye!!!

  2012.06.27. 18:12
 • Figyelj! Ez a TE véleményed , másé pedig más !!Szerintem mondod a dolgokat(okosakat),csupán nem gyakorlod!!

  2012.06.25. 16:33
 • Az, h te a 17. századi szinten vagy spirituálisan, az ne legyen már az én hibám!!!!!

  2012.06.23. 15:39
 • Tixi!Hát nem érted?Nálad már lejárt , de vannak kiknél még csak most kezdõdik!Jobb késõbb mint soha!Tollerancia és türelem???????Hiszen pontosan ezt mondod Te is , csuán alkalmazása döcög (szerintem)Bocsi.....

  2012.06.23. 15:29
 • \"Ez a Teremtés mélyéig hatol,Teremtõje Szent Hagyatékként hatja át.\" - ircsike édes, ez már eleve több sebbõl vérzik megint :D Látod-látod, még mindig evidenciaként kezeled a teremtõdet, amit elképzelsz :)! A helyes megfogalmazás: \"Lehet, h ismernem kellene vagy tanulmányoznom kellett volna a hivatalos ide vonatkozó tudományos álláspontot, mielõtt kritizálom (vagy kitalálok egyet magamnak), de nem tettem, mert a saját eszmefuttatásom nekem mindig fontosabb annál, semmint, h a kritikám tárgyát jobban megismerjem!\" Kicsit sivárnak tartom azt az elképzelést, h isteni parancsra, mindent egy szóra, egy pillanat alatt képesek csak elképzelni... és türelem egy szál se. Hagyjuk már ezt, a felvilágosodás kora óta lejárt lemezt:)

  2012.06.23. 14:45
 • \"Hamarosan felismeritek majd,hogy sokaknál csupán a kényelem és a restség a gunyulódás oka,csak mert fáradtságos lenne az eddig megtanultakat és kigondoltakat érvényteleniteni,s helyettük valami ujat felépitinei.Mások esetében pedig megváltoztatja megszokott életvitelüket,s ezért lesz számukra kényelmetlen.Hagyjátok az ilyeneket,ne vitatkozzatok,de nyujtsátok tudásotokat segitõkészen azoknak,akik nincsenek megelégedve a mulandó gyönyörökkel\".Nekik adjátok a tudást,amelyet kaptok,ne ássátok majd el a talentumot:ugyanis,ha adtok,a kölcsönhatás által a ti tudásotok is gazdagabb,erõsebb lesz.\"(Abd-ruh-shin)No szóval ez , az melyet szeretnék veletek megértetni !Hiszen csak a \"MEGÉRTÉS\"tesz szabáddá!Aki bensõjében kötõdik bármilyen szinten és értelemben , az nem tud szabaddá válni!Nem az , hogy jó vagy rossz!Hiszen egyszerre mindkettõ(itt a poláris világban)nem lehetek!Viszont az egység mindkét részt8mint lehetõséget) magában foglalja!Érted!Ha rossz vagyok ,nem lehetek jó és forditva!pl:-Az ingaóra,ha jobb oldalon van nem lehet a baloldalon és forditva ,az inga mutatója,-Jogom van mindkettõt megismerni,átélni és meggyõzõdésként ,megértésként maradni azon uton,melyet válas

  2012.06.23. 14:44
 • további hozzászólások