rss
 • Az ufók és a titokzatos skatulya

 • Share on Tumblr

  Milánó - Olaszországban film készül egy férfiról, aki állítása szerint 30 éve kapcsolatban áll a földönkívüliekkel.

  Az 54 éves Pierfortunato Zanfretta volt rendõr fõszereplõje, ugyanakkor áldozata is egy történetnek, amely miatt egyesek megkérdõjelezik épelméjûségét, mások pedig hisznek benne.

  loading...
  Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!

  Éjszaka járõrözött azon a bizonyos téli éjszakán 1978-ban egy Genova környéki helységben, amikor megtámadta "két hatalmas, háromméteres zöld lény". Miután a földre teperték, elvesztette eszméletét. A kollégák találták meg sokkos állapotban, teste a hideg ellenére forró volt és szolgálati kocsijának motorja is meleg volt. Mellette a gyepen köralakban kiégett a fû és különös lábnyomokat is tudtak rögzíteni. Érdekes, hogy azon az éjszakán több mint ötven ember jelezte a rendõrségnek, hogy furcsa fényjeleket látott.

  Ez az eset Zanfrettával tízszer ismétlõdött meg. Egy alkalommal jármûvétõl 20 km-re találták meg, akkor is sokkos állapotban volt. Az egyik elrablása után azt mondta: megtudta, hogy a földönkívüliek Spanyolországból érkeztek. Másnap a lapok arról számoltak be, hogy Madridban ufókat láttak.

  Akárkik legyenek is a titokzatos lények, 27 éve békén hagyják. Bár Zanfretta azt állítja, hogy "pórázon tartják", valamit beültettek a tarkójába és kapott egy dobozt, benne egy átlátszó gömbbel, a gömbben egy aranyszínû piramissal. Havonta egyszer ki kell nyitnia a skatulyát egy csak általa ismert és elérhetõ helyen.

  A volt rendõrrel annak idején interjút készített több televíziós csatorna. "A Zanfretta-ügy" címmel könyvet írt esetérõl Rino Di Stefano újságíró. Szakorvosok vizsgálták anélkül, hogy perdöntõ diagnózist tudtak volna adni róla.

  A rejtélyes ügy most újra a figyelem központjába került, a filmen kívül két okból. 2007-ben Zanfretta alávetette magát egy CT-vizsgálatnak, amely újra kimutatta a tarkójában azt a duzzanatot, amely már látható volt elsõ "elrablása" után, 1979-ben készített röntgenfelvételen is. Ez ugyan az orvosok szerint "nem releváns", lehet, hogy mindig is ott volt, bár ezt korábban is éreznie kellett volna.

  A másik ok, hogy 2008 elején a skatulyában változás történt. "Tudomásomra hozták, hogy ha a benne lévõ hat jelzõgomb felgyullad, hamarosan történik valami. A folyamat januárban elkezdõdött. A hetediket nekem kell megnyomni és akkor visszatérnek és megnyilvánulnak a világ elõtt" - nyilatkozta a Corriere della Sera címû olasz lapnak Zanfretta.

  Az ufológusok izgatottan várják a fejleményeket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Láthatatlanná tevõ szert találtak fel?!

  Egy lépéssel közelebb a láthatatlanná tevõ köpenyhez

  Washington - Egy lépéssel közelebb került a tudomány a láthatatlanná tevõ anyaghoz - jelentették amerikai kutatók a Nature és a Science címû folyóiratokban megjelent tanulmányukban.

 • Negyed évszázadnyi UFO észlelést gyűjtöttek össze:

  Negyed évszázadnyi UFO észlelést gyűjtöttek össze:Egy kanadai csoport egy negyedszázadra vonatkozó gyűjteményt tett közzé, ennek felére nincs magyarázat. Az 1989 óta tevékenykedő csoport tagjai a különböző UFO-megfigyeléseket gyűjtik össze, kategorizálják és igyekeznek azokra megfelelő magyarázatot találni, hogy kiszűrjék a hamis jelzéseket. Mostani bejegyzésükben negyedszázados munkájuk eddigi eredményeit teszik közzé, néhány érdekes statisztikai adattal együtt. Kiderül, hogy az elmúlt 25 évben csak Kanadában majdnem 15 ezer esetet dokumentáltak, ám ezek nagyjából felére találtak már elfogadható magyarázatot.

 • Lecsökkent az UFO észlelés és érdeklõdés

  Az utóbbi évek erõteljesen lecsökkent UFO-észlelései és az érdeklõdés lanyhulása arra a felismerésre vezették a kutatókat, hogy talán az idegenek nem is léteznek.

 • Indiana Jones és az ufók

  Oroszokkal kell megküzdenie a titkos katonai bázison Indiana Jonesnak és fiának, a zselézett hajú motorosnak az Indy 4-ben a chud.com értesülése szerint.

 • Meteort néztek ufónak Texasban

  Tûzgolyó száguldott át az égen Texasban, minek hatására százak telefonáltak, ufóriadót jelezve.

 • Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye - videóval

  Feledkezzünk meg Atlantisz piramisairól, az ufókról és bizarr meteorológiai eseményekrõl: a Bermuda-háromszög rejtélyére igen egyszerû a magyarázat.

  Joseph Monaghan és David May ausztrál tudós-kutatók nemrégiben jelentették be, hogy megoldották az eltûnt repülõgépek és hajók okozójának, a Bermuda-háromszögnek a titkát. A döbbenetes leleplezés, ahogyan õk nevezik, igen egyszerû magyarázat ahhoz képest, hogy eddig milyen történetek keringtek a térségrõl. A kutatás eredményét az American Journal of Physics folyóiratban tették közzé.

 • Metán nélküli óriásbolygó tartja lázban a tudósokat

  Csaknem teljesen híján van a metánnak annak a Naprendszeren kívüli bolygónak a légköre, amelynek léte megingatta a tudósokat abban az elgondolásban, miszerint a gáz alapvetõ a hasonló égitestek számára.

 • Alkotmány az ûrbe

  Az Unió dokumentumát az ufók is olvashatják

  Úgy döntött az Európai Bizottság, hogy a világûrbe is juttat egy példányt az Európai Unió tavaly aláírt alkotmányos szerzõdésébõl. Günter Verheugen alelnök pénteken adja át a szöveget EU-tagországokból érkezõ ûrhajósoknak, az EU ûrhajózási hetének megnyitása alkalmából. A bizottság azt kéri az asztronautáktól, hogy legközelebbi útjukon vigyék magukkal a dokumentumot az ûrállomásra.

 • Ég veled, ûrsikló!

  Magyar idõ szerint péntek délután 17 óra 29 perckor a floridai Kennedy Ûrközpontból útnak indult az Atlantis ûrrepülõgép a Nemzetközi Ûrállomásra, kezdetét vette az STS-135 kódjelû küldetés. A következõ napokban a helyszínrõl követjük a misszió fejleményeit, egyelõre maga a start a legnagyobb újság. Az STS-135 ugyanis a legeslegutolsó ûrsiklóküldetés, több ilyen nem lesz, az ûrrepülõgép-flotta harminc év után nyugdíjba vonul. A NASA büszkén tekint vissza az elmúlt három évtizedre, pedig kétségtelen, hogy az ûrsiklóprogramnak voltak sötét napjai és be nem váltott ígéretei.

 • Fél évszázada gyûjt ûrhajós bélyegeket, autogramokat egy nagyszõlõsi gyûjtõ

  Ungvár - A múlt század 50-es éveitõl gyûjti az ûrhajózással kapcsolatos bélyegeket és az ûrhajósok autogramjait a kárpátaljai Nagyszõlõsön élõ Hasznyuk József, aki a Gagarin család minden tagjával levelezett.

 • Ufó Szibériában?

  Egy 300 kilogramm tömegû – a szakértõk szerint méretéhez képes könnyû – 2 méter magas ismeretlen eredetû fém tárgy zuhant le az ûrbõl a szibériai Otradnensky falu közelében Moszkvától 3600 kilométerre.

 • Titkolják az ufók létét?

  A hatóságok - korábbi ígéreteik ellenére - nem árulnak el semmit, így a kíváncsiak csak találgathatnak.

 • A Mars-járó becsekkolt a Vörös Bolygóról a Foursquare-en

  A Mars-járó Curiosity egyenesen a Vörös Bolygóról jelentkezett be Foursquare-en. A jelentések szerint a Marson hideg van, a talaj pedig száraz és sziklás.

 • Felfalja bolygóját egy csillag

  Az univerzum eddig ismert legforróbb bolygóját falja fel épp egy csillag, bár az égitestnek még így is bõ tíz millió éve van hátra, mielõtt teljesen összefonódik csillagjával.

 • Megtalálták az új Földet!

  A NASA 2011 decemberében rábukkant az elsõ olyan bolygóra, amely rendkívül hasonlít a Földre. Paraméterei alapján simán lehet rajta a miénkhez hasonló élet. 600 fényévre van, egy szupertávcsõvel fedezték fel. A tudomány mai állása szerint egy földi üzenet 600 évig száguld az ûrben, míg odaér.

loading...
Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!