rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » UFO-valláshoz vezetõ út

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Már a sumér táblákon is találunk ufo nem emberszerű alakokat maszkokban állarcokban, egy feltevés szerint a szőkék egy nálunk jó bár milió évvel idősebb faj aminek a dns elöregedett és frissítésre szorul, ezért már a földi emberek közül jópár külömböző dns-t vizsgálnak és generációként módosítanak h létre jöhessen a fajkeveredés ami "állíítások" szerint hamarosan be fog következni és ekkor nyíltan színünk elé lépnek.

  2014.11.06. 11:17
 • Az Idegenekben való hit nem vallás kérdése, hacsak nem teremtünk egy új, kozmikus vallást:-)
  Sok érv és ellenérv születik az UFÓ-jelenséggel kapcsolatban. Az ember hajlamos elfeledni, hogy a bolygónk történelme során nem az ember volt az első, civilizálódásra képes faj. Már legalább egy milliárd éve alkalmas a bolygónk élőlényeknek otthont adni.
  Mú, Lemúria, Atlantisz bizonyosan nem csak legenda. Hogy jön ez ide az ufótémába? :-) Az idegenek tán a régi, előző földi civilizáció leszármazottai. Elérhettek bármikor sokkal fejlettebb szintre, mint most mi, emberek. Meghódították a kozmoszt, / lásd a Hold építményei, vagy a Mars Phobos holdjának mesterséges mivolta../, és elhagyták a Földet, mert kivédhetetlenűl átalakult. Közben számtalan más faj is létezik a kozmoszban, akikkel vagy baráti, vagy ellenséges kapcsolat jött létre. /Regény, sci-fi, fantasy..??? eldönthető!/ Attól még léteznek, és közelről vesznek részt a bolygónk megfigyelésében, a kísérletekben.
  A régészet egyre több, az eddigieknél messzebbre visszanyúló időkre talál bizonyítékokat a múltbéli magas szintű ismeretekre, és sok ábrázolásra, rajzokra a visszatérő látogatásokról.
  Egy szó, mint száz, Léteznek az ufonauták, itt vannak a Föld közelében, és ami lényeges, nem rontanak ajtóstul a házba /a bolygónknak :-)/

  2013.09.01. 00:16
 • Én nem láttam őket,de hiszek bennük.Sőt abban is hogy már évezredek óta látogatják a földet és kapcsolatban vannak egyes emberi csoportokkal,egyenlöre titokban.Rajtunk múlik mikor derül fény a dologra,hiszen az internet a mi médiánk,a televíziók az ő korlátozottságaik alatt állnak!;)

  2013.08.25. 21:56
 • :D Én már láttam õket, hiszek bennük!

  2012.11.18. 15:41
 • Az hisz az ufókban, aki már látta õket vagy azok remélnek létezõ idegen civilizációkat, akiket érdekelnek az ufós témák?

  Minden megmagyarázhatatlannak tûnõ dolog mögött van ufó mentes magyarázat?

  Kérlek írjatok!

  2012.09.23. 00:45
 • további hozzászólások