rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden egyéb » Isten?

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Szeretettel Köszöntelek ! Nem is gondolod , hogy megörvendeztettél (végre) a jelentkezéseddel/Kedves TIXI/! Sebaj, hogy így történt ! Fő, hogy hozzád érkezett az üzenetem ! Ugyanis olyan hálás vagyok, hogy \"inspirációid\" által olyan fantasztikus dolgokra jöttem rá , melyet nélküled nem is remélhettem volna ! Hálás vagyok és nagyon köszönöm ! UFÓK pedig léteznek , léteztek és amíg világ a világ létezni is fognak, csupán mi (emberek) másként neveztük és értelmeztük \"ŐKET\"!! Üdv:Bné (Ircsi)

  2013.08.11. 12:57
 • NAVÉGRE:DDDDD Hetek óta nem tudok bejelentkezni..((( Regiztem vagy 3 névvel de hiába..:(((( Bocsi ircsi de ez kifogott rajtam. Elnézést..:)

  Tixi

  2013.04.23. 20:21
 • Tiszteletem ! Jól van Kedves TÍXI ! Nem jelentkezel ! Mindegy (is) ! Csupán szerettem volna megköszönni azt az \"inspirációt\" ,- melyet általad kaptam ! Tudod meg is jegyeztem egyszer, hogy TE vagy számomra az \"ADRENALIN\" !Hálás Köszönettel: Bné(Ircsi)

  2013.04.20. 16:36
 • Tiszteletem ! Nem akarok tolakodni és senkinek a \"VILÁGNÉZETI\" voltát megkérdőjelezni , sőt befolyásolni sem és egyben szeretettel köszöntök (is) minden érdeklődőt és kereső embert ! Véleményem szerint (KIK) megismerik a \"TEREMTÉS ELMÉLETÉT\",-megismerik az UFÓK világát(is) ! Addig soha nem tudnak előre lépni , csak egy helyben topogás történik , egy - egy kivillanással !Tisztelettel:XY...TIXI!kereslek

  2013.04.18. 12:09
 • \"Isten létezése sem az\". Szerintem ez csak részben igaz. mert szerintem itt nem Istenrõl beszélünk, hanem egy Istennek képzelt UFO-ról, vagy ahogy én hívom, IKU.

  2012.07.02. 18:50
 • Egyáltalán nem forgattam ki tamu1. Nem lehetetlen, hogy legyen más értelmes élõlény, sõt..Isten létezése sem az(lehetetlen)? Akkor most magadat cáfoltad meg, miszerint:
  \"Isten létezése vagy szükségszerû vagy lehetetlen\"
  Hamar változik a megítélésed..
  Mint írtam: Ilyeneket én is tudok. Vagy szükségszerû, hogy élek, vagy nem az. Vagy eszem, vagy nem. Vagy meghalok holnap, vagy nem. Ennyire én sem vagyok ostoba, látod: én is tudok ilyen felesleges kijelentéseket alkotni. Jó vagyok, nemde? :]

  2012.07.01. 15:51
 • Igaz. Többnyire találgatásokra és a fantáziánkra támaszkodunk, és nem egyszer elrugaszkodunk a józan ész határáról, bár semmi sem lehetetlen. Az a lényeg, hogy mindenkinek megvan a saját hite, elképzelése, bármennyire reális vagy nem az.

  2012.07.01. 12:00
 • Tudjátok, az a hátborzongató, hogy egyikünk hite meggyõzõdése sincs teljes mértékben figyelemre méltó
  bizonyítékokkal alátámasztva...a tér oly nagy hogy nincs is
  rá megfelelõ kifejezés, és az emberiség rendkívül keveset
  tud még a környezetérõl, tehát minden belefér, még az
  elképzelhetetlen is...tények hiányában a fantázia
  szárnyain repülünk...ez vonatkozhat mind két oldalra...
  vagy mind három oldalra, vagy mind a 1000000...oldalra

  2012.06.30. 22:01
 • A te létezésed sem szükségszerû, mégis vagy. Lehetetlen lenne, hogy más értelmes lények is legyenek a világegyetemben? Nem az. És Isten létezése sem az. Miért forgatod ki az ember szavait?

  2012.06.30. 13:57
 • Akkor mit írtál? létezése szükségszerû=van; lehetetlen=nincs. ?? Dehogynem.

  2012.06.30. 13:08
 • további hozzászólások