rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » Hegek..?!

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Évekkel ezelőtt történ velem hogy furcsa álmaim voltak, rengeteg testen kívüli élménnyel más entitásokkal való találkozások stb, gyerek korom óta vannak ilyen érzéseim és h éjszaka meg ha egyedül vagyok akkor valaki figyel a családomat a hideg rázza ezektől a történetektől ezért úgy 13-14 éves korom óta nem mesélem el egyiket sem, szó mi szó ekkor történt h egyik nap feltünően nagy irritáció volt a fülem mögött épp az iskolai órákban, mintha valami kis hek lett volna ami nem is látható annyira a fül hajlatában volt, de annyira viszketet hogy csak vakartam és vakartam míg vérezni nem kezdet és egy hónapig is eltartott az a viszkető érzés. egyébként úgy 2 évente elő is jönnek felfájások pont abban a pontban a mai napig...

  2014.11.05. 19:58
 • Lehet egy egyszerű visszér lehetett!

  2013.07.02. 09:30
 • 3 ével ezelött anyosomnak jobb bokáján körkörös vér folyt ami nem fojt le, letöröltük papirzsebkendövel és ki dobtuk a szemétbe 5 perc mulva eltünt a seb a bokájárol és a papirzsebkendön sem volt vér mai napon ismént reggel füdsés közben vért észlelt fürdés után a törölközön nem törödöt vele felment a szobájába mély végés volt a mutató uján 1 orán belül se vérzö sebb se heg nincsen eltünt mint ha ott sem lett volna mitöl lehetséges ez ?

  2013.04.26. 11:05
 • Szia!
  Ha elvittek, akkor hajlatoknál, esetleg kézen, lábujjak között lehetnek hegek. A modern kori implantátumok már szervesek. Nincs eszközünk ami kimutathatná.

  2012.02.17. 06:43
 • Gondold jól át , hogy mi váltott ki belõled -esetleg,- hirtelen megrázó élményt akár álmodban is ! Ugyanis oly korban élünk ,mikor is a szokatlan,ritkán megélt hirtelen jövõ érzéshullámok magas rezgésszinten történõ hullám-hosszai már a fizikai testre is kivetülnek,nyomot hagynak , integrálódnak azon nyomban !

  2012.01.10. 13:25
 • Hát nekem az lenne a gondom, hogy egyik napról a másikra fürdés közben hegeket találtam magamon. Na jó ezt már így leírni is teljesen hülyén néz ki, de ti hátha tudtok adni tippeket. Igazából két vékony heg van a jobb, egy a bal, és egy nagyon vastag a kis lábujjamon. Azért furcsa az egész, mert szinte biztos vagyok benne hogy elõzõ nap nem voltak rajtam, hisz mindig kenem magam testápolóval és észre vettem volna.
  Már most tiszta dilinyósnak érzem magam emiatt.. :D
  Nektek van tippetek, mert halvány lila dunsztom sincs, hogy mitõl vannak.

  2012.01.09. 21:16
 • további hozzászólások