rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » Ki láttot U.F.O.-t?

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Legelső Tiszta emlékem UFO-val kapcsolatban akkor volt amikor barátnőmmel elmentünk kettesben egy romantikus túrára aminek avége a naplemente végignézése volt, egy tó közelében egy újjonan épített gát tetején ültünk. Gyönyörködve a tájban barátnőm ezt a kérdést tette fel " Az ott micsoda" ránéztem majd arra fordultam amerre ő is nézet. Egy szürkés átlátszó elipszis (csészealj) alakú tárgyat láttam 45 fokos szögben leszállni a tó túloldalára ami körül egy rombusz alakú aura vibrált, mikor eltünt a fák közt egymásra néztünk ésegyszerre kérdeztük egymástól " Ezt te is láttad" Az emlék azóta is éles és tiszta.


  További emlékeim is voltak, mikor egyik ismerősöm szobályába belépve valami azt súgta h ne nézzek az ágyára és csak előre menve bementem felemeltem egy üveg ásványvizet és megfordulva kimentem a szobából, ne tudtam odanézni de a szemem sarkából egy kb 180 cm magas vékony nagyfejú alakot láttam, természetesen fél óra múva visszamentem és semmi ilyet nem tapasztaltam az ismerősöm pedig mélyen aludt.


  Pár hónapja saját magam merültem bele a telekinézis és egyéb pszichikus erőim felfedezésébe gyakorlásába, egyik éljel furcsa jelenségben volt részem. Az ágyamban feküdtem, oldalt szeretek aludni ekkor is így tettem, majd a kezemmel megfogtam a lepedőt és furcsa gumis tapintásra lettem figyelmes, egyből ki nyitottam a szemem a hátamra feküdtem és két alak állt előttem, ekkor eszméltem nem a szobámban vagyok és nem is a házban. A két alak megnyugtatot és tanácsokkal láttak el a gyakorlásokkal kapcsolatban, többre nem igazán emlékszem de másnap felébredtem és televoltam energiával nem is aludtam a rá következő este csak egy pár órát. Bár azóta nem igazán csináltam semmilyen pszichikustevékenységet de a mai napon újra elkezdem.

  2014.11.05. 20:49
 • sziasztok
  most regisztráltam,hogy meg osszthasam a világal ami velem történt tegnap elött.
  Már régota vártam hogy kapcsolatba lépjenek az ufok velem,mert már jo ideje küldözgetek bizonyos hangokat a hangfalamon,ki van kapcsolva és bizonyos beszéd szerü hang jön ki sürün.De nemis ez a lényeg hanem,el raboltak tegnap elött.
  És ami velem történt az elég furcsa nyomot hagyott bennem.
  3fajjal találkoztam ojan fekete apro lény piros szemel elég durván nézett ki,ötöle féltem is ahogy ki nézett,de vele volta a kis szürke aranyosabb kinézetü ufo,akorr nem féltem ugy mert egyfojtába hajtották ne féjek nem fognak bántani,de vagy 50 szer végig azt hajtották még ott voltam.Egyfojoson vezetek végig a labor szerü hejségükbe éss ott áltak a nagy szürkék,akiktöl megint meg ijetem mert magasak voltak nagy szemekel ahogy rám néztek.Monták tudták hogy fel akartam velük a kapcsolatot venni,és meg kérdezték el végezhetnek e pár vizsgálatott,én bele egyeztem a nagy szürke lény végezte rajtam a kis szürke meg a fekete lény is ott volt.Vért vettek tölem és mesélték hogy ojan speciálisan veszik ki a vért hogy a tü szurást se nem fogom érezni.És még most is meg van a heje az ujjamon.Meg tudnak sok mindent az emberekröl,gondolat olvasok,meg mondták hogy tudják hogy anyagi okokbol vártam öket hogy segitsenek rajtunk mert rengeteg a kiadásunk van a földmüvelésel,és mesélték hogy tudják hogy az emberekel hogy bánik az állam,szoval ijenekröl beszélgetünk meg közbe sok fajta vizsgálatot is végre hajtottak rajtam
  jo hosszu ez a történet még korán sinccs vége.
  Elvitek ahol laknak már nem emlékszem a hej nevére de szürke volt a föld meg fekete az ég,és mégis világos volt a ,,városuk,,ha lehet ugy nevezni,minden épületük ojan szürke fényes anyagbol volt,meg kb.ugy nézett ki mint a vissza a vövöben aki ládta a jövöt a filmben.Joban már nem tudom le irni,sok fajta ürhajojuk van,amivel engem vitek az ugy nézett ki mint egy háromszög felül,meg alul és körbe forgott,azal szálitottak.Na a lényeg mikor meséltem nekik a pénzügyi nehéségemröl,meg igérték hogy segiteni fognak rajtunk mindég
  amikor észhez tértem fel ugrottam az ágybol és látam az ablakon át a fényeiket ahogy elmenek,és ott valosult meg benem hogy mi is történt velem ez ojan 2 ora hoszzás ut lehetett kb.Na aztán persze nem is tudtam el aludni az élménytöl,ez éjszaka volt.És lám mit ad az isten képzeljék tegnap oriási pénz összegek jötek a számlánkra amit már nagyon régen meg kelletvolna kapni 3felölis jött jo sok pénz az államtol.Azota a férjem is elhisszi amit elmeséltem neki hogy mi történt velem.
  Lehet hogy sokan ezt nemhisszik de ez igy volt.

  2013.10.16. 11:34
 • Sziasztok! a 3. esetem úgy 10 éve történt. Mint sokszor most is az erkélyrõl néztem a csillagos eget.Hajnali 3 körül lehetett.Egy hulló csillagnak látszó valami nem egyenes szögben a földre hullott vagy repült.Nem sokára élénk narancssárga teniszlabda nagyságú korongot láttam abból az irányból.A narancssárga korongtól egy egy élénk piros fény mozgott vízszintes irányba oda vissza .Mintha rakódtak volna valamit.Eddig még nem is gondoltam Ufora,de amikor végeztek eltûnt a narancssárga korong és abból az irányból ahol földet ért el is távozott szinte abban a szögben és irányba ahogyan érkezett.Mi más ez,ha nem U.F.O.

  2011.02.13. 20:18
 • ziasztok!Egy barátom mondta,hogy sokszor lát UFÓ-t Nyíregyházán negyed hold alakú és úgy is világít,mint a hold.Csak ez átsuhan a csendes éjjelen a látóhatáron.Egyszer náluk vendégeskedtem és izgatottan vártam az estét. Szép csillagos augusztusi ég volt egy darabig együtt bámultuk az eget,de Õ megunta és bement. Én még kitartottam láttam repülõt,mûholdat,de a várva várt UFÓ nem jött.Már 11 óra mullt és Én is kezdtem feladni,de ekkor valóban megjött és csupán pár pillanat volt és már el is tûnt. Hangot nem adott

  2011.02.13. 20:06
 • Én egyszer láttam derékszögben elforduló, csillagnak látszó, hirtelen elsuhanó fényt az egyik pásztázó éjszakámon. Nagyon döbbenetes volt!

  2011.01.29. 12:40
 • Láttam már többször is.Az elsõt még gyerekkoromban .Csillagok fényével világított és egyenesen repült majd irányt változtatott.Tavaly nyáron is láttam igaz ez csak fényes volt és a Vénuszra hasonló fénye volt kb. akkora is,de ez gyorsan távolodott dél kelet felé.

  2011.01.27. 19:09
 • Éjfélkor, a tüzijátékozás kellõs -közepén családommal együtt láttunk kettõt elmenni fejünk felett. Egyenletes mozgás, vörös fény...egyik le is húzta fényét és megállt egy kis idõre, aztán folytatta útját.

  2011.01.01. 16:10

 • Talán két vagy három éve volt már nem tudom, de a rádióban is szó volt róla.Egy fényt láttam a keleti égbolton reggel úgy négy óra körül, de ez a fény nem a nap meleg szine volt hanem egy hideg szinû fény volt.Szerintem nem a nap fényét verte valami vissza a világûrböl.Ez valami más lehetett, hogy mi ???

  2010.12.31. 10:53
 • Persze láttam.Tettem fel képeket is...

  2010.12.23. 18:55
 • Szerintem nagyon sokan láttak már olyan szerkezetet, amelyiket nem az ember alkotta. Több oka is van annak, hogy ezt nem lehet igazolni. Az emberek nagy része nem akkor találkozik vele, amikor fel van arra készülve, hogy megörökítse a látványt. Az elmondásokból, a kézzelfogható bizonyítékokból van annyi, hogy nem kell külön bizonygatni azoknak, akik nem elfogultan szemlélik a világot. Egymással csak azért beszélünk róla, hogy többet tudjunk meg az idegenekrõl, ha ugyan õk az idegenek, avagy õk idegenek.

  Komor sötét hegyekAz emberek nagyrészének bizonyos korlátok között mozog a világképe. A vak embernek nem tudom elmagyarázni, mi az érzelmi külömbség a sötét, mélybíbor színû, viharos felhõkkel tarkított ég, hófödte ködös hegycsúcsok és a napsütéstõl szikrázó távoli zöld erdõk, mezõk, csillogó csörgedezõ patakok, vidáman repkedõ madarak látványa között. Én az ablaküvegen keresztül is érzem. Hogyan tudnám neki ezt bemutatni? Hogyan tudnám vele elhitetni, hogy nem túlburjázó fantáziám szülte a virágos rét tarkaságát.

  Csillogó erdei patakÕ nem fog hinni nekem, vagy elfogad engem olyannak, amilyen vagyok. V

  2010.09.15. 21:37
 • további hozzászólások