rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden egyéb » Gabonakörök

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • szerintem egy kis igaság lehet a gabona körökbe,de sajnos hogy az emberek is ijennel szorakoznak hogy ök is megcsinálják maguknak.

  2013.10.17. 13:34
 • Igaz, hogy van amikor a gabonaköröket emberek csinálják viccből. :-) Például Zichyújfaluban 1992 nyarán gabonaköröket készített az egyik helybéli – Barka Rolandnak hívják az alkotót. Írta is, hogy az emberek nagyon hiszékenyek, sőt még raknak rá 2-3 adaggal. Vagyis van, hogy az emberek rögtön földönkívüliekre gondolnak, pedig lehet emberi eredetű is az a gabonakör.
  De ez arra bizonyíték, hogy vannak emberi részről is készült gabonakörök. :-) Idegenlényektől, földönkívüliektől is származhatnak gabonakörök, nemcsak emberektől. :-)

  2013.09.28. 18:12
 • Sziasztok !
  Háát nm tom mert szltem egy kicsit az emberek is rájátszanak hg csinálnak hamis gabona köröket aztán azt valják hg leszált egy ufó!
  De abban is van igaszság szltem hg a földönkívüliek csináltak elösször gabona kört ! Nagyábol ezt gondolom de ez csak feltétel!

  2008.10.02. 19:47
 • Én azt olvastam, hogy néha okkultisták készítik, hogy felvegyék a kapcsolatot az idegenekkel. Elvileg azt hiszik, hogy az UFOnauták különféle alvilági lények. nem tom....

  2008.09.27. 19:03
 • Szerintem ezek közeledési jelek csak még nincs aki megfejtse , vagy már van és azért halatyol mindenki össze vissza ,hogy eltereljék a figyelmet a lényegrõl

  2008.05.12. 21:42
 • A halmazok is alá vannak rendelve a fizikailag lehetséges ábrázolásoknak. És a fizika alias - természetes folyamat- matamatikája bárminemü fantáziát felül múl. Azok az erõterek is ennek a rendezõelvnek engedelmeskednek, amelyek ezeket a fantasztikus ábrákat létrehozzák.
  Vagy valahol egy mentálisan itt játszadozó ufonauta gyerek CAD táblának használja a búza-tábláinkat:)

  2008.04.28. 22:25
 • Szeretném látni azt az energiakisülést amelyik egy tökéletes mandelbrót halmazt készít majd gondol egyet és az ut másik felén fényes nappal majd száz szemtanu szeme láttára egy julia halmazt is legyárt.Mindezt kamerák elött és az emberek csak vakarják a fejüket :D

  2008.04.27. 21:08
 • A gabona- és egyéb, a természetben fellelhetõ geometrikus rajzolatok engem az energia-kisülések által okozott ábrákra emlékeztetnek. Valamikor a pécsi Zsolnai-gyárban végeztek nagyfeszûltségü áramkisüléses próbákat a távvezeték-porcelánok tesztelésére. Ott sokszor lehetett hasonló, nagyon változatos rajzolatokat látni, fõleg, ha egy-egy porcelántest darabjaira hullott, miközben az elektromos erõtér alaposan cibálta a részecskéit.
  Persze minden tudományos magyarázat kevés arra, amikor olyan ábrák jelennek meg, amiket értelmes alkotó nélkül lehetetlen elképzelni, és még az is bizonyos, hogy emberi lény közelében se járt a készültekor.
  Esetleg álmodik Földanyácska?:)

  2008.04.25. 01:20
 • Hali
  lehet hogy ezeket a "rajzokat" egyfajta minden élõben fellelhetõ geometria minta alapján készítették, azokhoz hasonló amit mi fibonacci spirálnak nevezünk. Errõl olvasgatok mostanában és azt látom, hogy mennyire hasonlítanak ezek az ábrák erre és az úgynevezett aranymetszésre is. Az elmélet szerint ezekben a szabályos formákban fellelhetõek mind fizikai, hangtani, matematikai, biológiai magas szintû ismeretek!

  2008.04.24. 20:35
 • http://www.cciam.com/ és sok más!
  A szkeptikusoknak! :)

  2008.04.06. 11:51
 • további hozzászólások