rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » Láttál már vagy esetleg találkoztál már ufóval?

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Sokat olvastam ufós történeteket, talán ezért történtek velem furcsa dolgok??Ezekről nem is merek beszélni senkinek, azt hiszem ezért kissé bolondnak néznek. Én hiszem hogy léteznek-vannak ufók. Egy alkalommal érzésem szerint meglátogattak, azt nem láttam milyenek csak tudtam, hogy ott állnak mellettem , mindez kb. éjjel fél kettőkor történt és minden látogatás ebben az időben volt. Gondolat átvitellel kérdezték milyen bajom betegségem van, abban az időben olyan fejfájásaim voltak , hogy a szemem sem tudtam kinyitni.Azt kértem hogy soha ne fájjon már a fejem mivel évekig kinlódtam vele. Ekkor úgy éreztem az ágyamat megdöntötték ahogy hanyatt feküdtem, és a koponyámat mintha szétakarták volna fesziteni ez rettentően fájt, könyörögtem fejezzék már be, mert olyan iszonyatosan fájt.Ezekután még úgy éreztem még jobban feszitik szét a fejem.
  Gondolatátvitellel azt mondták soha többet nem fog a fejem fájni.NOS ÉVEK ÓTA NEM TUDOM MI A FEJFÁJÁS, kb. ez 15-20 éve történt.
  MÉG LESZ TÖBB ÉLMÉNYEM IS AMIT MEGOSZTOK VELETEK, HA VALAKIT ÉRDEKEL.

  2013.06.16. 21:35
 • Pár évvel ezelõtt sokat olvastam ufós történeteket, esténként néztem az eget, újjammal követtem a pulzáló fényeket. Igen érdekes cikkázó vonalakat követtem.A kérdés számomra is az volt, vannak-e? Hát,vannak!Annyira ráálltak a gondolataim erre, hogy vették az adást és egy szép nyári napon/kb.6.éve/ du. 4óra körül, tõlem 100m-re, kb.50m magasan, megmutatták a csészealjukat.Pont úgy néz ki, mint ahogyan azt mindenhol láttuk már.Egyik éjszaka felébresztettek, az ablakhoz mentem és láttam egy csodálatos nagy tûzgömböt, tudja valaki, hogy mi volt ez?/hitetlenek ne reagáljanak!/

  2012.12.05. 13:45
 • ART
  ART

  Nagyon érdekes amit írsz! Lassan mondhatom, hogy néha nehéz megmondani mi a valóság, és mi nem az.
  Pl velem sokszor volt már olyan, amit utólag nem akartam elhinni, de megtörtént. Hónapokkal elõre megálmodtam dolgokat, tudom nagyon ijesztõ lehet, azoknak akiknek még nem volt ilyen \"élményük\" de van ilyen. Akiknek már volt õk tudják hogy milyen ez. Aztán egymás után annyiszor bejöttek az álmok, hogy biztosra vettem utána, hogy ez egyszer megfog történni... És úgy is lett. Durva. Lenne errõl pár sztorim, bár ez nem kapcsolódik ide, úgy hogy nem akarok senkit sem fárasztani ezzel! :)

  Backgrund, ha van kedved leírhatod, ez hogy mûködik: \" teszeteket végzek magamon is, így próbáltam elhagyni a testem. Hallottam, hogy ez lehetséges...\" - Gondolom nem olyan egyszerû.. De kíváncsi lennék rá, akár ide is, vagy privátba, persze ha csak van kedved!

  Üdv mindenkinek!

  2012.11.30. 19:26
 • ...Amikor pedig ezt gyakoroltam, nekem akkor volt többször is ilyen \"paralízisem\" és megtudom különböztetni a \"fekete bõrû\" esetemtõl... Most, hogy megint szóba jött, tegnap álmodtam vele. Kisebb voltam, 14 éves, az elõzõ házunkban, az akkori nevelõapámmal. Sötét volt a szobámban, aludtunk, aztán arra keltem, hogy nem tudom kinyitni a szemem. Éreztem, hogy ott az valaho laz ágyamon a \"fekete bõrû\". Próbáltam ellenállni, mert azt éreztem, hogy el akarja rabolni a lelkem... sikerült neki. Mintha a testemen belül is lett volna egy láthatatlan bõröm, amit kihúzott belõlem... fura érzés volt, aztán minden elsötétült. Felébredtem álmomban, és hallottam egy hangot, hogy ne kiabáljak, mert visszajönnek és ellopják a lelkem.Annyira féltem, hogy elkiabáltam magam, és abban a pillanatban azonnal kitépték a lelkem a testembõl... nem láttam, nem tudtam beszélni, csak körülvett a sötétség. Aztán újra a testemben voltam, kiszaladtam a szobámból le anyámékhoz, akik éppen tv-ztek. Leültem melléjük és ekkor keltem fel vlaóban. Ez lehet emlék? Vagy csak álom? Ott volt az akkor még alig pár éves öcsém is. Minden részlet megfelelt a valóságnak...

  2012.11.30. 14:21
 • Igen, errõl hallottam én is, mivel már több, mint 9 éve foglalkozok UFO esetekkel, videók, képek és egyéb paranormális dolgok kutatásával, hobbi szinten. Tudok az alvási paralízisrõl is de! mivel hiszek az UFO-kban ám pontosan azért kutatom õket, hogy bizonyítani tudjam saját magamnak elsõsorban... teszeteket végzek magamon is, így próbáltam elhagyni a testem. Hallottam, hogy ez lehetséges...

  2012.11.30. 14:16
 • ART
  ART

  Itt írnak róla: http://hu.wikipedia.org/wiki/Alv%C3%A1si_b%C3%A9nul%C3%A1s

  2012.11.29. 23:15
 • ART
  ART

  Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

  Background, velem sokszor történik hasonló, mint amit leírtál.. Tehát: elalszom, majd \"félálomba\" kerülök, nagyon kicsit tudom kinyitni a szememet, érzékelem a körülöttem lévõ dolgokat, és le vagyok bénulva, próbálkozok mozogni, de egyszerûen nem megy... Van olyan mikor hangokat is hallok, van olyan mikor érzem, hogy hozzámérnek, stb. És közben rettentõen félek... Van mikor izzadok is, ráz a hideg, stb! Aztán egyszer csak felébredek, felriadok..

  DE! utána olvastam a dolgoknak, ez lehet \"alvási paralízis is \" Mégpedig azoknál rendszeres ez, akik össze-vissza alszanak, és sajnos a munkámból kifolyólag ez nagyon igaz rám...

  Úgy hogy, amellett h 100%ig hiszek a létezésükbe, az én esetemben erre gondolnék inkább. Mondjuk ennek ellenére is elég ijesztõ jelenség :)

  2012.11.29. 23:08
 • Background:Hát elég érdekes eset,bár nekem sosem volt még személyes élményem az ufókkal kapcsolatban,de hiszem,hogy léteznek.Már annyi bizonyíték van rájuk,hogy egyszerûen nem lehet letagadni,hogy nem léteznek.Mondjuk az egyik ismerõsöm mondott egy történetet,amit megígértem,hogy nem mondok el senkinek,de most muszáj megtörnöm ezt a status quót:Egyszer az egyik rokona(egy idõsebb bácsi)felment a szobájába lefeküdni,és a többi dolog ment magától,elvitték a lények,bár mindenki bolondnak nézi õt,de rettenetesen fájt a feje,mikor felkelt,és voltak halvány emlékei errõl az incidensrõl.Nem hiszem,hogy több százezer ember hazudna csak azért,hogy a figyelem középpontjába kerüljön.Én hiszek az ilyenekben.

  2012.11.29. 17:44
 • Pár hónapja eszembe jutott egy nagyon régi emlékem, még 4-5 éves lehettem, amikor anyám átvitt magával egy kolléganõjéhez (óvónõ) én pedig hátul játszottam az udvaron. Nem túl tiszta hogyan jutottam be a garázsba, de úgy rémlik kicsit fel volt hajtva az ajtó és bekúsztam. Ott egy utánfutó le volt takarva. Ám ha jól emlékszem amint beléptem, valami bebújt a ponyva alá... nem mertem megnézni mi volt az, de többé nem mozdult, pedig ott álltam még egy darabig... aztán felszaladtam és azt mondtam anyámnak, hogy láttam a vizipókot elbújni... nos hogy mi volt az valójában? Mai napig fogalmam sincs... valami sima felület rémlik, fakó színû és nem kicsi... a vizipók kifejezés egy potrohszerû dolog miatt jött ki belõlem... vélemény?

  2012.11.26. 12:42
 • Egy pár hónappal ez elõtti UFO Magazinban olvastam egy hasoló esetet, mint az enyém. Ugyanúgy az ágy mellett térdelt, feketebõrû lény. Bár autós eltérítésesben is hallottam a feketebõrûekrõl. Ezek a lények viszont elég ritkák... legalábbis a szürkékhez képest...

  2012.11.24. 15:35
 • további hozzászólások