2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Egy UFO-val versenyzett egy brit rendõrhelikopter

Egy UFO-val versenyzett egy brit rendõrhelikopter

ufoDM2906_468x327.jpgMadjnem összeütközött egy brit rendõrhelikopter egy ismeretlen repülõ tárggyal és addig üldözte az ufót, míg ki nem fogyott az üzemanyaga.

A nagy találkozás Cardiff közelében történt. A dél-walesi rendõrség megerõsítette a sajtónak, hogy munkatársai egy ufóval való találkozásról tettek jelentést. A rendõrök a repülõ tányérként írták le az ismeretlen objektumot, ami nagyon sebesen közeledett feléjük.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Helikopterükkel kitérõ manõvert kellett végrehajtaniuk, hogy ne ütközzenek össze. Ezután üldözõbe vették az ufót, és egészen a délnyugat-angliai Devon megyéig követték. Onnan vissza kellett fordulniuk, mert kifogyott az üzemanyaguk.

A Newsru hírügynökség emlékeztetett arra, hogy a brit kormány egy hónapja oldotta fel a titkosságát a földönkívüliekkel való állítólagos találkozásokról szóló beszámolóknak. Ezek között olvasható például, egy levél, amelynek szerzõje azt állítja, hogy már 7 éves kora óta kapcsolatban áll földönkívüliekkel. Azóta járt az idegenek - északnyugat-angliai - cheshire-i és wirrali bázisain is. Egy Elgar nevû földönkívülit próbált összehozni a brit kormánnyal, de Elgart más idegenek megölték, így a találkozóra nem kerülhetett sor.