2024.04.18. - Andrea, Ilma

Lefújt UFO-landolás a focipályán

A polgármester jóban van az idegenekkel

Megdöbbentõ ötleteivel hívja fel magára a figyelmet egy brazil kisváros polgármestere. A település elsõ embere egy focimeccsen nem engedte leszállni a marslakókat, mert attól félt, az ûrlények elviszik az egyik brazil focistát. Így most azt tervezi, hogy külön leszállópályát épít az idegeneknek.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
A brazil Bocaiuva do Sul város elsõ embere azt mondja, lefújta egy ufó tervezett leszállását a Brazília-Peru futballmérkõzésen, mert attól tartott, hogy az idegenek elviszik az egyik brazil labdarúgót.

"Féltem attól, hogy esetleg elrabolják az egyik focistát. Ezért nem engedélyeztem a landolást" – adott hangot aggodalmának a város elsõ embere.

Mr. Berti azt állítja, hogy rendszeres és jó kapcsolatot tart fenn az idegenekkel. A kisebb incidens után így azt tervezi, hogy saját maga épít nekik leszállópályát.

A vezetõ nem elõször váltott ki megdöbbenést a település lakóiból. Elõször akkor, amikor rendeletet adott ki a szülések ellenõrzésérõl, hogy ezzel próbálja megnöveli a terhességek számát - értesült az Ananova.