2024.04.19. - Emma

Döbbenetes felismerés

Egy angol tûzoltó, Jim Templeton 44 évvel ezelõtt kirándulni vitte családját a közeli mocsarakhoz. Új fényképezõgépével egy egész sorozat fotót készített lányáról. Jim örökre emlékezni fog arra, amit az egyik elõhívott fotó hátterében megpillantott.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
- 1962. május 23-án szép idõ volt, ha nem is sütött a nap. Úgy döntöttem, lefényképezem a lányomat, Elizabethet az új ruhájában. Amikor az elõhívott képeket megkaptam, teljesen más volt, mint amire számítottam. Egy szép képre számítottam, amin a lányom mosolyog, ehelyett azt kellett látnom, hogy háttérben egy ember áll olyan öltözékben, ami ûrruhára emlékeztetett. De vajon ki ez, és honnan került ide? - tette fel a kérdést magának a lánglovag.

- Egyik délután egy fekete Jaguar állt meg a tûzoltóság elõtt. Két férfi érkezett vele, akik azt kérték, vigyem el õket pontosan arra a helyre, ahol a fotó készült. Rákérdeztem, hogy honnan jöttek, mire azt a választ kaptam, hogy ez nem tartozik rám. Egyébként is csak számuk van, és a kormánynak dolgoznak. Ennyit kell tudnom.