2024.03.29. - Auguszta

Indiana Jones és az ufók

Oroszokkal kell megküzdenie a titkos katonai bázison Indiana Jonesnak és fiának, a zselézett hajú motorosnak az Indy 4-ben a chud.com értesülése szerint.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
"A nyitó jelenetben az Indiana Jonest alakító Harrison Ford orosz ügynökökkel verekszik az 51-es körzetben, ami titkos ufóbázis" - szivárogtatta ki egy stábtag a chud.comnak a tervek szerint Indiana Jones és az Istenek városa címet viselõ film forgatókönyvének részleteit. Közben a West Australia arról számolt be, hogy az Indy-fórumokon az ufó a leggyakoribb téma.

Ez összevág a Frank Darabont írta elsõ forgatókönyvvel, amit még 2004-ben dobott vissza George Lucas, mert nem tetszett neki, hogy Indynek bátyja is legyen Kevin Costner személyében. Az Indy 4-et Los Angelesben, Új-Mexikóban, a Hawaii-szigeteken és Connecticutban forgatják idén nyáron.

Miután kiderült, hogy Indiana Jones lányát, Natalie Portmant leváltották, és a forgatókönyv átírása után Indynek fia lett a Constantine - A démonvadászból ismert Shia LaBeouf személyében, a filmközeli forrás szerint jelentõsen át is írták a karaktert. Jelenleg John Travoltához hasonlít a Pomádéból: farmer, bõrdzseki, zselézett haj. Apja és fia pedig együtt vetik magukat a kalandba, bár eleinte nem tudnak a vérségi kapcsolatról.

Az elsõ kiszivárogtatott hírekbõl már csak annyi igaz, hogy visszatér Indiana Jones elsõ szerelme, Karen Allen, az Indiana jones és az Elveszett frigyláda fosztogatóinak hõsnõje, aki egyben Indy gyerekének anyja. Még mindig nem biztos Sean Connery szereplése, a színész döntésén múlik: a jelenlegi forgatókönyvben is van szerepe, de ha nem vállalja el, akkor kiírják.

Index.hu