2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Különös ütközés: UFO csapódott a repülőhöz?!

Különös ütközés: UFO csapódott a repülőhöz?!
Különös ütközés: UFO csapódott a repülőhöz?!Az Air China légitársaság Boeing 757-ese kénytelen volt visszatérni a repülőtérre. A felszállás után, a repülés 20. percén a pilóták erős csapást észleltek, azonkívül észrevették, hogy a gép irányításában is zavarok keletkeztek, így amellett döntöttek, hogy visszatérnek a kiindulási helyre. Az incidens során szerencsére senki nem sérült meg, azonban a repülőgép orra olyan lett, mintha egy óriási ököl csapott volna le rá. Az Air China közölte, hogy a gépbe egy madár csapódott bele. De ilyen magasságban, már nem gyakori a madár.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
A felszállás után, a repülés 20. percén a pilóták erős csapást észleltek, azonkívül észrevették, hogy a gép irányításában is zavarok keletkeztek, így amellett döntöttek, hogy visszatérnek a kiindulási helyre. Azonban 20 perc alatt a repülőgép már 10000 m magasban volt, ott pedig nem könnyű madárral találkozni.

Az interneten az esetet legszívesebben egy UFO-val való összeütközéssel magyarázzák. Az UFO bizonyára csak érintette a gép orrát és az óriási sebesség miatt az utasok és a pilóták ezt nem érkeztek észrevenni.