2024.04.23. - Béla

A pilóta, aki kétszer is találkozott ufóval

Számtalan ufófelvétel található a világhálón, és sok-sok beszámolót hallani a különbözõ ufóészlelésekrõl, netalántán emberrablásokról. Knoll Gyula vadászpilóta volt, kétszer is találkozott ufóval.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
„Nekem volt kilenc kényszerleszállásom, meg lezuhanásom, de egy se volt olyan, mint amikor ’59. július 29-én Kaposvár fölött éjfél elõtt találkoztam elõször például a repülõ csészealjjal. Még most borsódzik a hátam” – mondta el Knoll.

A tárgy megközelítette az õ 900-1000 kilométer/órás sebességgel haladó repülõgépét, majd egy kis idõ után az övénél háromszor nagyobb sebességgel eltûnt. Késõbb egy Karakum-sivatag beli kiképzésen volt megmagyarázhatatlan élménye.

„Jelentem rádión: feladatot végrehajtottam. Nem szól a rádióm. De ez hagyján , az elektromos iránytûm meg áll egyhelyben” – vélekedett a pilóta.

Késõbb kiderült, hogy a radarok egy ismeretlen repülõ tárgyat jeleztek az õ gépe közelében. Sokáig nem beszélt senkinek az élményeirõl, viszont elkezdett kutatni, és azóta több könyve is megjelent a témában.

A kongresszus szervezõje szerint az ufókutatás nem egy egységes tudomány, hiszen mindenki saját szakterületén próbálja megfejteni a rejtélyes eseteket.

Vannak olyan országok, amelyek egyébként már nyilvánosságra hozták a megmagyarázhatatlan esetek aktáit, az itthoni ufókutatók pedig azt szeretnék, hogyha vannak ilyenek dossziék, akkor ezek Magyarországon is nyilvánosak legyenek.