2024.04.19. - Emma

Megkezdték a földönkívüli tetem vizsgálatát

Dr. Steven Greer a földönkívüliekkel kapcsolatos kormányzati adatok nyilvánosságra hozataláért küzdõ, úgynevezett Disclosure Project atyja.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Végzettségét tekintve orvos, de már hosszú ideje kizárólag a szabad energiákkal és az idegenekkel kapcsolatos kutatásokban vesz részt. Évek óta készíti sokak által várt és ígérete szerint hamarosan bemutatásra is kerülõ 'Sirius' címû dokumentumfilmjét, amelyben egyértelmû és megcáfolhatatlan bizonyítékokat ígér a földönkívüliek létezésére vonatkozóan.

Greer az utóbbi idõben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy saját állítása szerint a birtokába került egy golyóstollnál alig valamivel nagyobb lény teteme, amelyet eredetileg egy, a chilei Concepcion városa közelében nyaraló család gyermeke talált meg egy bokor alján fekve. A lány szerint a pici humanoid ekkor még élt, bár igen rossz fizikai állapotban volt. Felvette a földrõl, egy darab papírba bugyolálta és hazavitte, ahol azonban, nyolc nappal késõbb a gondos ápolás ellenére is elhunyt.

Az egykori orvos több ma is praktizáló kollégáját kérte fel, hogy vizsgálják meg a földönkívülinek vélt teremtmény földi maradványait. Ezek a vizsgálatok immár fél éve tartanak, de azok eredményeirõl alig lehet konkrétumokat tudni. Ezek egyike, hogy a szkeptikusok által emberi magzatnak vélt, mindössze tizenöt centiméter hosszú tetem a halálakor hozzávetõleg 5-7 éves lehetett.

A hallgatást most maga Dr. Greer törte meg, aki február ötödikén azt írta blogjában, hogy egy szakmai körökben világszerte ismert és elismert genetikus (a nevét egyelõre nem tudni), megkezdte az apró lény mumifikálódott testének genetikai elemzését. A vizsgálatokat végzõ orvos szerint ez legalább 3-4 hetet vesz majd igénybe.

A hírzárlat legfõbb oka egyébként nyilván az, hogy a pici tetemmel kapcsolatos kutatási eredmények kiemelt szerepet kapnak majd Dr. Steven Greer több éve készülõ 'Sirius' címû dokumentumfilmjében. A sokak által nagyon várt egész estés mozi készítõje azt ígéri, olyan bizonyítékokat tár majd a nézõk elé, amelyek minden kétséget kizáróan tanúsítják, hogy a földönkívüliek léteznek.

A film másik fõ témája is szorosan kapcsolódik Dr. Greer munkásságához. Az egykori orvos az utóbbi közel két évtizedben fõként az úgynevezett nullponti energiával kapcsolatos kísérletekkel foglalkozott. Greer szerint napjainkra minden adott ahhoz, hogy felhagyjunk a fosszilis energiahordozók égetésével és átálljunk a minden szempontból jóval kedvezõbb szabad energiák használatára.