2024.04.19. - Emma

Vízen él és ufo-nak hiszi magát a Barbie lány

Vízen él és ufo-nak hiszi magát a Barbie lány
"Mindenkinek napenergiával kellene táplálkozni!"

Az élõ Barbie baba szilárd eledelt egyáltalán nem fogyaszt, el szokta hagyni a testét, hogy az univerzumban utazgasson, és mély meggyõzõdése, hogy egy idegen planétáról érkezett. Mondjuk úgy is néz ki. Dehát mi azaz ki ez???

Amilyen meghökkentõ a külseje, épp olyan furcsa az életfelfogása is az ukrán Valeria Lukyanovának, aki az élõ Barbie babaként híresült el.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Különös elképzeléseirõl és szokásairól a Sun számolt be igen szórakoztatóan. A szõke csodanõ azt vallja, mindenkinek napenergiával kellene táplálkoznia. Õ maga mindenesetre már ott tart, hogy szilárd táplálékot nem vesz magához, szigorúan folyadék-diétán él, késõbb pedig kizárólag vizet akar inni.

Persze kell is, hogy pehelysúlyú legyen, mert egyik hobbija az univerzumban való utazgatás, igaz, ezt testen kívül teszi. A furcsa teremtés szentül hiszi, hogy õ maga is földönkívüli, és egy távoli bolygóról érkezett a Földre a Plejádokról, magyarul a Fiastyúk csillagképbõl.

A külseje alapján ebben lehet valami, bár a Barbie-dimenziókat inkább plasztikai sebészeknek köszönheti. Igaz, ebbõl õ maga csak egy mellmûtétet ismer el, a többi szerinte a sok edzés és koplalás eredménye. Abban is hisz, hogy hasonlóan bizarr külsejû barátnõje szintén földönkívüli, ezért is lettek lelki társak.

Ami azonban mindezek után a legmeghökkentõbb: Valeria végzett építész, építészetbõl és várostervezésbõl diplomázott az odesszai egyetemen.