2024.04.18. - Andrea, Ilma

Különös fényjelenségek a Bugarach hegycsúcsnál - videó

Különös fényjelenséget tapasztaltak pár napja a Bugarach hegycsúcson Dél-Franciaországban. A hiedelem szerint védelmet nyújt a maja naptár szerint idén december 21-én esedékes világvége elõl.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
A fényeket egy kamerával megörökítették, és a youtubon landolt a felvétel. Az UFO hívõk természetesen földönkívülieket lát a jelenség mögött. Még novemberben közölte Aude megye prefektusa, Eric Freysselinard, hogy az 1230 méter magas hegycsúcsra a világvége elõtt és után három nappal is tilos lesz a felmenetel.

A hegycsúcs lábánál álló, azonos nevû, 200 lelkes faluba vezetõ utakat mintegy száz rendõr és tûzoltó ellenõrzi majd. A település nyugalmát meglehetõsen megzavarta az utóbbi idõkben keletkezett sajátos hírneve. Freysselinard elmondta, hogy világvégében hívõ emberekre, meghatározhatatlan létszámú kíváncsiskodóra és sok újságíróra számítanak.

A különös formájú, kilövõállomásra vagy leszállópályára emlékeztetõ hegy a Pireneusokban található, a katar eretnekek földjén, ahol hemzsegnek a vizigótokról, a templomos lovagokról és az elrejtett kincsekrõl szóló mondák.