2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Lecsökkent az UFO észlelés és érdeklõdés

Az utóbbi évek erõteljesen lecsökkent UFO-észlelései és az érdeklõdés lanyhulása arra a felismerésre vezették a kutatókat, hogy talán az idegenek nem is léteznek.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Évtizedek óta kutatták vizslató szemmel az UFO-rajongók az eget és a különféle beszámolókat, hátha végre találnak valami bizonyítékot arra, hogy léteznek a Földön kívül is értelmes lények, ám hiába minden erõfeszítés, a repülõ csészealjakról, furcsa lényekrõl és megmagyarázhatatlan éjszakai jelenségekrõl szóló beszámolókról nem sikerült egzakt bizonyítékot felmutatni. Ráadásul a '80-as és '90-es években dúló ufóláz lecsengése, mi több: szinte teljes eltûnése alapján az ufológusok most arra jutottak: lehet, hogy nincs is igazság odaát?

A témában érdekelt csoportok következõ UFO-kongresszusának témái ezúttal nem a földönkívüliek létezését alátámasztó bizonyítékok vagy a legújabb kutatási eredmények, hanem sokkal inkább arra szeretnének választ kapni, hogy az egész mizéria a múlté lett-e, és hogy hogyan kezeljék a kialakult "válsághelyzetet".