2024.04.18. - Andrea, Ilma

UFO-technológiákkal a Föld megmentéséért

Egy korábbi kanadai védelmi miniszter azt követeli a kormányoktól, hozzák nyilvánosságra a titokban tartott földönkívüli technológiákat, melyek az állítólagos UFO-balesetek során jutottak a birtokukba. Paul Heyer szerint a technológiákat a klímaváltozás megállítására lehetne felhasználni.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
A 83 éves egykori miniszter úgy véli, a földönkívülieknek lehet olyan technológiájuk, melyekkel egy generáció alatt felválthatnák a fosszilis üzemanyagok elégetésének módszerét. "Így pedig megmenthetjük a bolygónkat" - érvelt a politikus.

Állítólag 1947. július 2-án egy azonosítatlan repülõ tárgy lezuhant a város külsõ részén - írja a Wikipédia. A hírek szerint július 8-án, a RAAF (Roswell Army Air Field) bejelentette, hogy ez egy UFO volt, és négy földönkívüli testet találtak a becsapódás helyén. A következõ napon, az Egyesült Államok Légiereje bejelentette, hogy nem UFÓ-ról van szó, hanem egy meteorológiai léggömbrõl. Azóta Roswell - az 51-es körzettel együtt (az elméletek szerint itt õrzik a földönkívüli testeket) - lett a földönkívüli összeesküvés-elméletek központja.
A földönkívüli ûrhajóknak hatalmas mennyiségû üzemanyagot kellett valószínûleg szállítaniuk, hogy elérjék a Földet, ezek pedig akár új energiaforrásokat is adhatnak az emberiségnek. A politikus példaként említette a földönkívüliekkel való kapcsolatra az 1947-es roswell- i rejtélyes esetet. Az új-mexikói városka azóta az UFO-hívõk szent helyévé vált.

Úgy vélte, itt az ideje, hogy a kormányok elõálljanak azzal, mit is tudnak. Utalt arra sokan vannak, akik meglehetõsen sokat tudnak a témáról, és ez elég lehet a Föld megmentésére, ha csakhamar megismerheti az egész világ, milyen alternatívái lehetnek a fosszilis üzemanyagoknak.

Hellyer, aki 1963-ban lett Kanada védelmi minisztere 2005-ben azzal sokkolta a közvéleményt, hogy bejelentette: már látott UFÓ-t.