2024.04.19. - Emma

Meg kell nyitni az X-aktákat! Ez komoly!

A tagállamok UFO-aktáinak megnyitását sürgeti az Európai Unió egy parlamenti képviselõje, mert úgy véli, az embereknek tudniuk kell a találkozásokról a földönkívüliekkel.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Mario Borghezio - az európai parlament egy olasz képviselõje - az AP amerikai hírügynökségnek kifejtette, hogy az EU-nak szüksége van saját UFO-archívumra, amelybe bárki belenézhet, és az összegyûjtendõ információkba a hadsereg adatait is bele kell venni. Hozzátette, hogy minden európai ország kormányának nyilvánossá kellene tennie UFO-aktáit és felhagyni a szisztematikus titkolózással. Borghezio szerint alapvetõ fontosságú létrehozni egy európai UFO-kutató központot, amelynek jelentõs tudományos és technikai eredményei lehetnek.

Az X-aktanyitás nem egészen példátlan: tavaly Nagy-Britannia kormánya 4 ezer oldal információt tett közzé mintegy 800 találkozásról földönkívüliekkel. Ezek a "randik" az 1980-90-es években történtek.

Hogy mennyi foganatja lesz az olasz képviselõ buzgalmának, még nem tudni. Eddig mindössze 18 aláírást sikerült gyûjtenie kezdeményezése támogatásához képviselõtársaitól. (Az Európai Parlament 736 tagú.)