2024.04.23. - Béla

UFO-raj Pécs felett?

Hat vagy hét darab gömb alakú, narancssárga színû azonosítatlan légi jármû repült át szombat este Pécs légtere fölött - írja a Bors címû lap. Mindezt egy hiteles szemtanú, a Magyar Repülõszövetség alelnöke látta feleségével együtt.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Az elmúlt idõszakban rendkívül nagy számban érkeztek bejelentések az országban történt különbözõ UFO-esetekrõl a Magyar Ufókutatási Központ (RYUFOR Alapítvány) Ózdi központjába.

A legutóbbi esetet október 10-én este Pécsrõl jelentették, ahol több szemtanú - köztük a Magyar Repülõ Szövetség alelnöke - látta, illetve megörökítette a város felett elhaladó UFO-alakzatot.

– Este kilenc elõtt néhány perccel arra lettem figyelmes, hogy a Mecsek déli oldalán, mintegy két kilométerre a Tubes toronytól hat, vagy hét narancssárga, gömb alakú ismeretlen légi jármûvek haladnak a horizonton – mondja a Borsnak Buzády György, a Magyar Repülõszövetség alelnöke.

A jármûvek a repülési szakember szerint gyorsan haladtak, mintegy négy perc alatt tûntek el a horizonton és egyenletes sebességgel haladtak a felhõplafon alatt, maximum 1000 –1500 méteres magasságban. Kriston Endre, a Magyar Ufókutatási Központ vezetõje szerint az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen eset.