2024.03.29. - Auguszta

Shelley Duvall szörnyû állapotban - az ufók tették ezt vele?!

Shelley Duvall szörnyû állapotban - az ufók tették ezt vele?!
Jack Nicholson egykori filmes partnere állítólag teljesen elvesztette a józan eszét, és éjjelente ufókat keres a kertjében.

Shelley Duvall, a Ragyogás egykori sztárja állítólag rettenetes állapotban van, barátai és szomszédai szerint. A színésznõ, aki az 1980-as thrillerben Jack Nicholson partnere volt, a hírek szerint már nem sztár, csak egy ûrlény-mániás bolond nõ.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Az egykori színésznõ a texasi Balno-ban él, az ott lakók pedig egyre jobban aggódnak érte, mivel éjjelente hátsó kertjében mászkál, mert ott várja az ufókat. A híresség meg van gyõzõdve róla, hogy ott egy dimenziókapu van, amin keresztül érkeznek majd a marslakók.

Egy helyi lakos elmondta – „Shelley egy szegény lélek. Annyira sajnáljuk, mind azt kívánjuk, hogy jöjjön valaki és segítsen rajta. Nagyon ráférne.”

A Blanoban élõk elmondták, hogy Duvall, aki 2002 óta nem szerepelt semmiben, villogtat az atója fényszórójával, mert úgy gondolja, hogy így kommunikálhat az idegenekkel, valamint „mászkál a városban… és nagyon furcsán viselkedik, mintha megõrült volna”.
Egy másik ott élõ elmondta – „Magában motyog, és a testében élõ idegenekrõl beszél”.

Egy helyi boltos hozzátette – „Egyszer bejött hozzám, hogy adjak neki földet és deszkákat, hogy el tudja torlaszolni a lyukat a hátsó kertjében,mert az egy portál egy másik dimenzióba, amin keresztül átjönnek az idegenek.”