2024.03.29. - Auguszta

Nemere István: Idõhajó

Fantasztikus regény

A jövõben játszódó könyv két célt szolgál. A szerzõ szeretné egyfelõl bemutatni a jövõ általa elképzelt társadalmát, amely a mainál értelemszerûen jobb lesz és már nem kötõdik a jelenleg érvényes világképekhez, uralkodó eszmékhez vagy vallásokhoz. Víziója szerint abban a világban az embereket más célok is mozgatják, ezek között a legerõsebb a kozmosz megismerése, a felfedezés vágya, akarata.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Másfelõl pedig bemutatja az olvasóknak, hogy a Földtõl távol is élhetnek emberek, akiknek vannak egyrészt régi emberi törekvéseik, érzelmeik, vágyaik, másrészt viszont már nem tapadnak oly szorosan a Földhöz, õket már kozmikus eszmék hatják át.

Az izgalmas regény története lényegében egy ûrhajó története. Abban a korban az emberek már igen nagy energiák bevetésével képesek nemcsak a térben haladni, de az idõben legalább hátrafelé, a múltba is eljutni. Miközben új dimenziókat, vagyis más tulajdonságú tereket is felfedeznének. Ezért épül az idõhajó, amely egy hajdani tudós elme, bizonyos L. Ron Hubbard nevét viseli.

A könyv elején az olvasók végigkísérhetik, hogyan épül fel a hajó és hogyan áll össze a legénység. Különleges feladathoz különleges emberekre és nagyon értelmes robotokra van szükség. Aztán tanúi lehetünk annak, hogyan indul az idõhajó elsõ útjára, hogyan hatol be a kozmosz múltjába, hogyan kísérli meg áttörni egy szomszédos dimenzió falát...

Ára: 2.400.- Ft.