rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden ami U.F.O. » Kik az UFO-k?

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

 • Az Ufókról

  Kétféle is van. Egyik a térben létezők, valahol az éteri végtelenben, több irányban is, a számtalan csillagrendszer bármelyikében, akikkel egy, szia-hello, párbeszéd is csak több száz év alatt zajlana. Velük a kapcsolat több okból is értelmetlen és kétséges, hiszen többnyire nem is szénalapú a szerveződésük, velük biztosan nem csereszabatos az életterünk sem, sem technikai, sem technológiai, vagy bármilyen más szempontból sem, így nincs is értelme a kapcsolat felvételnek, csak az az állatkerti séta lenne, amiben kölcsönösen megállapítanánk egymásról, hogy ilyenek pedig nem is léteznek.
  A másik csoport az érdekesebb számunkra, akik viszont ebben a térben, csak nem ebben az időben léteznek, akik már időutazóként járhatnak itt a földön, nem valahonnan jönnek, hanem egy jóval későbbi földi korból, amikor már megvalósul pl. a teleportáció, vagyis az időutazás, amit meg is tesznek rendszeresen. Szinte minden korban jártak már itt. Sőt akár most is itt vannak megfigyelőként, receptorként, de nem avatkozhatnak be a sorsunkba, hiszen az időtörés lenne, a múltba avatkozás anakronisztikája lenne az. A megjelenési formáikat megválaszthatják, mert az akkorra kialakult testformájukkal szokatlanok lennének számunkra. A nagy szemek pl. a nap hiányában a kevés csillagközi fény miatt módosult olyan nagyra, vagy a szájszervek csökkenése sem a többfogásos fatányéros zabálásról szólnak már és a testformáik sem a fizikai munka és igénybevétel szükségszerűségét tükrözik. A kapcsolat velük tehát így csak egyoldalú lehet, mert ha ők akarnak találkozni velünk, azt megtehetik, mint ahogy meg is teszik, amikor csak akarják, mi nem találhatunk rájuk, hiszen nem a mostani időtérben léteznek valahol, hanem majd csak egy későbbi korban valamikor.
  Ezért az ufó kutatás most kicsit anakronisztikus előemberi hóbortnak tekinthető csak, nem véletlenül sikertelen, ez pusztán csak illúzió, kidobott pénz, hiú ábránd marad csak.

  2016.05.08. 14:08
 • további hozzászólások