rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Átlépés a szellemvilágba

 • Szellemeket sokféleképpen lehet megidézni. Talán az egyik legmisztikusabb s egyben legveszélyesebb módja a beszélõ tábla alkalmazása. Sokan meglepõ dolgokat tapasztaltak a használata során, akkor is, ha csak egyszerû kérdésre egyszerû választ kerestek.

  A táblának számos neve van: beszélõ táblának, vagy szellemtáblának is hívják, de az angolszász elnevezése után végül is quia vagy ouia táblaként vált népszerûvé (hazánkban is). Kapcsolatba léphetünk általa a szellemekkel, vagy megjósoljuk segítségével a jövõt.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  loading...
  Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!

  Hogyan mûködik?

  A tábla maga körülbelül 30 x 45 centiméteres, általában körívben helyezkednek el rajta az abc betûi, helyet kapnak a számok is egytõl tízig, illetve ott az „igen” és a „nem” szó, és fontos, hogy legyen egy elköszönés is. Tartozik hozzá egy kis lap (planchette), erre kell helyezni a kezet, és ez mutatja meg a választ. Amikor feltesz egy kérdést, a kezét finoman helyezze a planchette-re, és várjon, amíg a keze önkéntelenül megmozdul, betûrõl betûre téved, s a végén összeáll a válasz. Ha eldöntendõ kérdést tesz fel, a tábla igennel vagy nemmel fog válaszolni. Megtörténhet, hogy egyáltalán nem hajlandó foglalkozni a kérdéssel – ilyenkor a „viszontlátásra” feliraton áll meg a planchette.

  Sok vita folyt arról, vajon hogyan, mitõl mûködik, de az biztos, hogy akik kipróbálták, mind nagyon intenzív élményként élték meg. Egyes nézetek szerint a saját tudatalattinkból merítünk ilyenkor, és a válaszok azért meglepõek, mert a tudattalannal éber állapotban nem vagyunk kapcsolatban. Mások a felettes énnel való kapcsolatnak tulajdonítják a mûködést, ami jól hangzik, de nem magyarázza azokat az igen ijesztõ történeteket, amikrõl sokan beszámoltak a tábla használata után. Aki hisz a szellemvilágban, az meg van gyõzõdve róla, hogy az quija tábla segítségével a szellemekkel lép kapcsolatba, s valójában õk adják meg a választ.

  Nem gyerekjáték

  Quija táblát általában társasjátékként árulják a boltok, de néhány boszorkánysággal foglalkozó üzletben is kapható, legfeljebb más-más néven. Aki kreatív egy kicsi,t önmagának is készíthet egyet – s ha a szellemvilággal akar kapcsolatba kerülni, még jobban is fog mûködni, hiszen készítés közben átjárják a saját rezgései. Használható a tábla fontos döntések elõtt, de figyeljen oda, hogy ne alakítson ki függõséget, ne helyettesítse a saját, felelõsségteljes döntését a tábla válaszaival. Aki a halottakkal lép kapcsolatba a tábla segítségével – ez különösen akkor fontos és hasznos, ha valami lezáratlan maradt közöttük, és az illetõ helyre szeretné hozni – annak nagyon óvatosnak kell lennie. Mert a szellemidézés veszélyes dolog. Számos olyan történet kering, ami arról szól, hogy valaki öngyilkos lett néhány héttel a tábla használata után, mert megõrült a megidézett és itt maradt szellemek társaságától. Akadt olyan is, aki az iskolaudvaron ájult el a tábla használata közben, majd kómába esett és ott is maradt. Van, akit állítólag üldöznek a szellemek, miután használta a beszélõ táblát. Egyik történetben sem lehetünk biztosak, ám tény, hogy ennyi riasztó és óvatosságra intõ véleményt semmilyen, a szellemvilággal vagy jóslással kapcsolatos más eszközrõl nem hallani.

  Fontos tudnivalók:

  Soha ne használd a táblát egyedül, a planchette két ember rezgésétõl könnyebben beindul. Nemcsak az a fontos, hogy mindkettõtök ujja érintse a kérdezõ lapocskát, fontos, hogy a testetek (térd vagy kar) is összeérjen. Legjobb, ha a quija tábla sem asztalon áll, hanem az öletekben fekszik. Induláskor érdemes a planchettet szándékosan mozgatni, mert akkor gyorsabban átveszi a test rezgését, és hamarabb elindul „magától”; Meg kell kérdezni a szellem nevét; illetve néhány rá vonatkozó kérdést érdemes feltenni; A kezdõk olyat kérdezzenek, amire igen vagy nem lehet a válasz, hogy minél jobban begyakorolják, megszokják a szellemmel való együttmûködést. De az igen-nem módszer a gyakorlottabbak esetén is követhetõ, mert a bemelegítést segíti. (illetve kiderülhet, hogy most kár faggatózni, mert úgysem jön válasz);
  Egy kérdést csak egyszer szabad feltenni; A szeánsz idején lehet bekapcsolva magnó, de még video-kamera is (lehet, hogy visszahallgatáskor, visszanézéskor a megjelenõ szellemet is fel lehet fedezni a felvételen); Ne kérdezz Istenrõl; Ne kérdezd meg, mikor fogsz meghalni; Ne használd fel a szellemet ártó szándékkal, és ne élj vissza a kapott információkkal; Lehet, hogy a válasz betûi nem sorrendben érkeznek, azt utólag kell értelmes szavakká összerendezni; Legjobb, ha este fordulsz a táblához kérdéseddel, amikor már elcsendesül a világ. Érdemes a ráhangolódás kedvéért gyertyát és füstölõt gyújtani, illetve halk, meditációs zenét hallgatni;
  Ne használd a táblát, amikor beteg vagy, vagy amikor nagyon lehangolt vagy, mert könnyebben megszállhatnak a szellemek; Ha egy szellemmel lépsz kapcsolatba, mindig köszönd meg a válaszait és köszönj el tõle, különben megharagszik, és kísérteni fog. Érdemes egy tiszta ezüst érmét helyezni a táblára, mert akkor a gonosz szellemek nem tudnak megjelenni; Sose hagyd a planchette-t a táblán olyankor, ha nem használod;


 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csápos ufo-t láttak az USA-ban

  Csápos ufo-t láttak az USA-banMég soha nem látott senki ehhez hasonló, földönkívülinek gondolt repülő tárgyat. A furcsa repülő tárgyat két túrázó fiatal fotózta le teljesen véletlenül, amikor jógagyakorlatokat végeztek egy sziklán. Elmondásuk szerint egymás után több felvételt is csináltak másodperceken belül, de a furcsa, polipszerű, szerintük fémből készült tárgy csak az egyiken látható - ami azt jelentené, hogy hihetetlenül gyorsan mozgott. Elmondásuk szerint csak a mobiltelefonnal készült fényképen látták az ufót, saját szemükkel nem. Ez komoly vagy egy újabb ufo kamu?!

 • Hogyan alakultak ki a kettõskisbolygó-rendszerek?

  Párizs - Egy francia-amerikai kutatócsoport magyarázatot talált arra, hogy a kisbolygók népes családjának 15 százalékát kitevõ kettõs aszteroidák miként alakulhattak ki. A felfedezésrõl a csillagászok a Nature címû brit szaklap legújabb számában számolnak be.

  A kisbolygók legtöbbje a Mars és a Jupiter közötti kozmikus térben kering a Nap körül, de jónéhányan közülük úgynevezett földsúrolók, vagyis pályájuk keresztezi bolygónk pályáját, így akár veszélyesek is lehetnek számunkra.

 • Ufók Magyarországon - Rejtély a légtérben

  Az ufókkal a magyar katonáknak is volt már dolguk. Leginkább a vadászpilótáknak. Õk ugyanis azok, akiket elsõként riasztanak, ha ufó- veszély áll fenn, még akkor is, ha jelenleg hazánk nincs felkészülve egy idegen eredetû támadásra.

  Ha van igazi össszeesküvés-elmélet, akkor az az ufó-hívõk körében létezik. Nincs olyan ember közöttük, aki ne vallaná azt, hogy a kormányok, a katonák, a tudósok eltitkolják elõlük - elõlünk - az idegenek földi látogatásait.

 • Holdjáró a jövõ ûrutasainak

  A NASA, vagyis az amerikai ûrkutatási hivatal 1971-72-ben nemcsak hogy ismét embereket juttatott a Holdra, de a "holdonauták" ott az Apollo-15, -16 és -17 utazásai során a felküldött, akkuhajtású négykerekû Lunar Rover (holdi barangoló) jármûvön hosszú utakat is megtettek. Ám azóta nem járt ember a Holdon, s újbóli megjelenésére csak a következõ évtizedben van esély.
  A mostanában felfrissített amerikai Hold-program keretében (a Mars és távolabbi környezetünk felderítése mellett) ismét ûrhajósokat küldenek majd a következõ évtizedben a legközelebbi égitestre.

 • Idegen civilizáció képviselőit érte szerencsétlenség Roswellnél - állítja a kutató

  Idegen civilizáció képviselőit érte szerencsétlenség Roswellnél - állítja a kutatóRengeteg különböző magyarázata született már a Roswell-i UFO-katasztrófaként ismertté vált rejtélyes esetnek: vannak, akik szerint egy földönkívüli űrhajó zuhant le, mások szerint pedig egy szovjet repülőgép vagy űrrakéta szenvedett balesetet, azonban a mai napig nem tudja senki, mi az igazság. 1947. június 14-én egy William Brazel nevű férfi állítólag egy repülő jármű roncsaira bukkant farmja területén. A törmeléket a hadsereg emberei szállították el, és július 8-án már arról cikkeztek a helyi lapok, hogy egy UFO-ról volt szó.

 • Kikapcsolják a Phoenix Mars-szonda berendezéseit - mit keresnek ennyire?!

  Los Angeles - Fokozatosan kikapcsolja a Mars bolygón öt hónapja leszállt Phoenix ûrszonda berendezéseit az amerikai ûrkutatási hivatal (NASA), hogy így energiát takarítson meg és lehetõvé tegye a tudományos kutatás még néhány hétre történõ meghosszabbítását.

  A Phoenix májusban landolt a bolygó talaján, hogy egyebek között talajmintákat véve tanulmányozza, lehetséges volt-e az élet valamely kezdetleges formája a sarkvidéki jellegû környezetben. Fontos kérdésekre keresik a választ!

 • Az amerikai UFO-akták megnyitását követelik

  Egy korábbi pilótákból és kormányhivatalnokokból álló csoport felszólította az Egyesült Államok kormányát, hogy újítsa fel a nyomozást az állítólagos UFO-észlelésekkel kapcsolatban. A BBC értesülései szerint az adatokat gyûjtõ Project Blue Book nevû mûveletet az amerikai légierõ, a U.S. Air Force a hatvanas évek végén zárták le. A mostani kezdeményezés egy olyan csoporthoz köthetõ, amelynek tagjai korábbi kormánytisztivselõket, katonákat és repülési szakembereket, valamint hét ország korábbi katonatisztjeit tömöríti.

 • 66 év után tért vissza a roswelli szerencsétlenség helyszínére az egyik szemtanú

  66 év után tért vissza a roswelli szerencsétlenség helyszínére az egyik szemtanúRoswell még mindig \"elérhető közelségben\" van, ugyanis az incidens szemtanúi közül még ma is sokan élnek, ráadásul közülük többen mostanáig hallgatnak, legfeljebb legközelebbi rokonaiknak merik elmondani, mit láttak 1947 nyarán az új-mexikóbeli kisváros közelében, vagy a katonai bázison. Az események egyik legismertebb alakja, Jesse Marcel őrnagy volt, aki a Roswelli Légi Bázis (RAAF) parancsnokának, Blanchard ezredesnek az utasítására elsőként érkezett meg az UFO becsapódásának helyszínére a roncsokhoz.

 • Az Atlantis befejezte utolsó hivatalos küldetését

  Búcsúzik egy ûrsikló: negyedszázados szolgálat és harminckét ûrmisszió után az Atlantis amerikai ûrrepülõgép befejezte utolsó hivatalos útját.

  Fedélzetén hat asztronautával 2010 május 26-án, közép-európai idõ szerint pontban 14 óra 48 perckor zökkenõmentesen leszállt a floridai Cape Canaveral ûrközpontban. Tizenkét napos, elvileg végsõ küldetésén egy új modult szállított a még épülõ Nemzetközi Ûrállomásra (ISS). Az amerikai ûrkutatási hivatalnál (NASA) a 132. ûrsiklórepülés után a búcsúzás hangulata és egy kicsit a mélabú uralkodott.

 • Orosz UFO-múzeum

  Togliatty városa nemsokára a paranormális események iránt érdeklõdõk fõ turistaközpontjává válhat.

  A közeljövõben ugyanis egy UFO-múzeum megnyitását vette tervbe a város. Rengeteg UFO tevékenységet rögzítettek már a környéken, ezért döntöttek úgy, hogy ezt ki kell használni a térség fellendítésében. Az érdeklõdõknek lehetõségük lesz majd arra is, hogy megfigyeléseket is végezzenek.

 • A Naprendszer kis égitestjei bolygórendszerünk kialakulásáról hoznak hírt

  A Naprendszer kis égitestjei bolygórendszerünk kialakulásáról hoznak hírt. Ezt a MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Kutatóintézetének munkatársa a Steins kisbolygóról készített felvételek kapcsán mondta el.

  A magyar csillagász ugyanis tagja annak a nemzetközi tudományos kutatócsoportnak, amely az Európai Ûrügynökség (ESA) Rosetta ûrszondájának OSIRIS képfelvevõrendszerével a 2867 Steins kisbolygóról készített részletes felvételeket, amikor az szeptember 5-én 800 kilométerre közelítette meg a fõ aszteroidaövben a Nap körül keringõ kis égitestet.

 • Aszteroidáról származnak a Hajabuszából begyûjtött minták

  Aszteroidáról származó port gyûjtöttek be a Földre 2010 júniusban visszatért Hajabusza japán ûrkapszulából - erõsítették meg hivatalosan kedden.

  A JAXA japán ûrkutatási hivatal szakértõinek tájékoztatása szerint az ûrkapszulában talált minta elemzése során kiderült, hogy annak egy része az Itokava nevû aszteroidáról származik.

  A tudósok reményei szerint a por segíthet bepillantást nyerni a Naprendszer keletkezésébe.

 • Megtalálta elsõ bolygóit a Kepler ûrteleszkóp

  A Kepler csapat az Amerikai Csillagász Társaság január 4-i ülésén jelentette be öt új bolygó azonosítását. Ezek az 1 méteres távcsõ elsõ felfedezései, ami folyamatosan bámulja az égbolt egyik területét a csillagok fényének halványulása után kutatva. Ez egy-egy bolygó áthaladását jelzi, egyfajta "asztroszeizmológiai" rezgést hozva létre. A rezgések pontos megértése lehetõvé teszi a csillagászoknak, hogy a Föld-méretû bolygókat két csoportba sorolják, az egyik a sziklás, a másik pedig a vizes bolygókat tartalmazza.

 • Törpegalaxisok bekebelezésével növekednek a spirálgalaxisok

  A törpegalaxisok bekebelezésével növekednek a jóval nagyobb spirálgalaxisok - a kozmikus "kannibalizmus" bizonyítékait egy nemzetközi kutatócsoport tárta a nyilvánosság elé.

  Miközben egy törpegalaxist kannibálhajlamú szomszédja lassacskán bekebelezi, az "aprócska" csillagváros a spirálgalaxis gravitációs hatására rendkívüli mértékben eltorzul: évmilliárdok alatt az agresszort körülvevõ szürrealisztikus "indákká" és hosszúkás "csillagfolyammá" alakul át. További évmilliárdok alatt a csillagfolyam "asszimilálódik" - teljesen beolvad a spirálgalaxis csillagállományába.

 • Megoldás a Bermuda-háromszög rejtélyére

  A Bermuda-háromszög térségében elsüllyedt hajók rengeteg találgatásra adtak okot. Magyarázatként tengeri szörnyek, gyilkos sugárzás és földönkívüli bázis egyaránt felmerült. Ausztrál kutatók számításai szerint azonban a tengerfenékrõl felemelkedõ óriás metánbuborékok is képesek lehetnek a hajókat elsüllyeszteni.

  Ausztrál kutatók szerint a tengerfenékrõl felemelkedõ hatalmas metánbuborékok okozhatják a rejtélyes balesetekeet a Bermuda-háromszög térségében, de az Északi-tengeren is.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

loading...
Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!