2024.03.29. - Auguszta

1947-ben egy ufó zuhant le Új-Mexikóban, a benne talált lényeket felboncolták

1947-ben egy ufó zuhant le Új-Mexikóban, a benne talált lényeket felboncolták
Mulder ügynök a tíz ujját megnyalná azért a sztoriért, amellyel az egykori kormánytanácsadó és neves ufókutató állt elõ a napokban.

Az egykor a Pentagon fizetési listáján is elõkelõ helyet elfoglaló Timothy Good nem kevesebbet állít, mint hogy Dwight D. Eisenhower, az USA 34. elnöke három titkos találkozón is részt vett a földönkívüliekkel. Az 1953-tól 1961-ig regnáló elnök 1954-ben az új-mexikói Holloman légi bázison folytatott tárgyalásokat az idegen civilizáció képviselõivel, akik akkor már évtizedek óta rendszeres látogatói voltak bolygónknak.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ufo- scifi sztorid van? küldd el nekünk a szerk[kukac]zug.hu címre!
Mr Good egy BBC2-n sugárzott interjúban kifejtette: a világ legnagyobb országainak kormányai tisztában vannak E. T. létezésével.

Good, aki az amúgy igen kétes hírû ufókutatók közül a hiteles vonulatot képviseli, állítólag elsõ kézbõl szerezte információit. Az idegeneket, akikkel Eisenhower állítólag tárgyalt, „északi típusként" jellemzik a titokban született jelentések, s a találkozók jegyzõkönyveiben „alien grey", azaz „idegen szürkék" néven emlegetik õket.

– Kijelenthetem, hogy Eisenhower elnök 1954-ben három alkalommal is találkozott az idegenekkel, mind elõre megszervezett tárgyalás volt, titkos új-mexikói bázisokon, többek közt a Holloman légi bázison – mondta Good. – A találkozóknak több szemtanúja is volt, akik mind titoktartást esküdtek a történtek után. Ma már sokak számára teljesen egyértelmû, hogy az idegen civilizációk képviselõi köztünk vannak, emberek tízezrei­vel vették már fel a kapcsolatot a múlt század elejétõl. Bár az emberiség által érzékelt ufóészlelések kilencven százaléka megmagyarázható tudományos, földi jelenséggel, a maradék tíz százalékban egész biztos, hogy valós találkozásokról van szó.

Hogy Eisenhower elnök mirõl tárgyalt az idegenekkel, illetve ha igaz ez az egész, akkor mi készteti az USA és az eltusolásban cinkos többi kormányt arra, hogy titkolják, sõt tagadják az emberiség történetének legjelentõsebb eseményét, vagyis a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt, arra ezúttal sem kaptunk választ.